Over Ons
Wie zijn we en wat doen we? Lees eens verder en maak kennis met eFabriek!
bg01

Wat doet eFabriek?

De uitdagingen voor uw bedrijf zijn in het digitale tijdperk anno 2022 sterk veranderd. Hoe informeert u uw klanten? Hoe wordt u gevonden? Hoe beheert u uw relaties? Hoe verwerkt u orders? Uw relaties verwachten steeds meer.

Vaak kunnen deze activiteiten met techniek geoptimaliseerd en geautomatiseerd worden. Zo kunnen wij u veel werk uit handen nemen.

Bij eFabriek staan technische innovatie, een persoonlijke aanpak en meedenken met de klant centraal!

U wilt toch ook uw online aanwezigheid verbeteren en daarmee uw omzet verhogen? En de bedrijfsprocessen optimaliseren en daarmee de kosten verlagen?

Een goed vindbare website, een webshop gekoppeld met marktplaats, amazon en bol.com, een op maat gesneden relatiebeheersysteem of een cloudapplicatie om uw administratie, boekhouding en facturatie te automatiseren.

Uw bedrijf toekomstbestendig maken en houden, daar gaat het om in deze tijd. Wij verzorgen ontwikkeling, design, hosting en online marketing. Tevens geven wij advies op het gebied van applicatieontwikkeling en werken in de cloud.

Het team van eFabriek bestaat uit vakkundige online professionals die het leuk vinden om samen te werken aan net dat beetje extra. Totaal ontzorgen en bouwen aan een langetermijnrelatie is het streven. 

Wij geloven niet in een standaard klant en daarom niet in standaard informatie; elk bedrijf,  proces en probleem is uniek. Wij horen graag meer over uw uitdagingen, zodat wij een passend advies en een maatwerkoplossing kunnen bieden.

eFabriek is uw full service digital agency en softwarehouse gedreven door jonge en ambitieuze online professionals.

Applicatieontwikkeling 0
Bedrijfsautomatisering 0
Webontwikkeling 0
Digitale consultancy 0
Meer weten? Neem dan contact op via 085-0656350 of info@efabriek.nl 
Contact